Gestelde vragen bij “Durf te vragen”


Opmerkelijke vragen, voor de hand liggende vragen of iets te weten willen komen ? Hier kunt U ze even nalezen met de bijbehorende antwoorden !

klok

  • Ik heb een klok die nodig reparatie behoeft, maar de klok is antiek en mijn beurs is niet zo groot, is er iemand die er verstand van heeft en een lage rekening uitschrijft ?

Jawel, zo iemand is bij ons bekend. Dhr Vellekoop, gepensioneerd instrumentmaker te Oostvoorne, repareert klokken en mechaniek. Belt U gerust voor informatie en prijsopgave. Hij staat U graag te woord. Tel: 0181-417.645

durftevragen

  • Ik zoek vrijwilligerswerk, maar bij wie kan ik terecht ?

Vrijwilligerswerk kunt U altijd doen, bezoek de vrijwilligersbank ! Te vinden bij Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis in de Bibliotheek ( 1e verdieping) Woordbouwerplein ( waar de weekmarkt gehouden wordt. Of klik hier voor de website.

computer-reparatie-en-laptop-reparatie

  • Mijn computer doet het niet goed, is er iemand die het apparaat kan maken ?

De maker van de website, Dhr Landmeter heeft ruime kennis van Laptops en desktops. Zowel besturingssystemen en / of software heeft geen geheimen. Diagnose en afregelen is gratis, aanschaf van onderdelen worden in overleg met de klant en tegen vooruitbetaling geplaatst. Indien contact is gewenst kan men bellen of schrijven voor een afspraak. 0181-750714 / 06-28.92.72.99 email: klik hier

20160108_134841

  • Ik heb diverse plastic emmers ( inhoud 25 liter) multifunctioneel met of zonder deksel, wie wil ze hebben ? Ideaal als bewaardoos of vis emmer !

Enkele emmers zijn afgenomen, maar er zijn er nog meer, tegen een kleine vergoeding af te halen. Nr.0001 (ruilbeurs)

Ook een vraag stellen ? 1e donderdag van de maand vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur in het Buurthuis gelegen aan de Haring 2 ( tegenover bushalte Kooilaan / Ebstroom) 

Advertenties

Een reactie is gratis en gewenst !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.