Nieuw ! Koersbal van ABO in Buurthuis


Koersbal, Ik hoor U vragen wat is dat nu weer ? Nu het antwoord is makkelijk. Koersbal is een gezelschapsspel wat te vergelijken is met Jeu de boules. Letterlijk vertaald, spel met ballen. Ook heeft het wat weg van Curling ( U weet wel die mensen met die bezempjes, die de baan gladmaken voor een disc op ijs ).

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bovenal een sport voor ouderen die uitermate sociaal is en weinig tot geen kracht kost. De spelregels zijn simpel. Ballen zo dicht mogelijk bij een andere ( herkenbare) bal zien te krijgen. behendigheid boven kracht. De leuke bijkomstigheid is ? Lekker sociaal bezig zijn, kletsen, ideeën uitwisselen, de hoofdzaak is het spel-element.

10 februari gaat dit van start. Om de 14 dagen op woensdag van 13.30 tot 16.00 uur in buurthuis “De Kooistee”. Opgeven kan bij P.Berkelaar ( en echtgenote) Voor de prijs hoeft U het niet te laten. Deze bedraagt voor een introductie slechts € 3.– exclusief versnaperingen ( thee / koffie ) Wilt U inschrijven ? Ook dat kan, per kwartaal € 15.00       ( koffie / thee niet inbegrepen)

De mogelijkheid bestaat om middels de gemeente een tegemoetkoming te krijgen van het sport en cultuurfonds. Sport- en cultuurfonds, declaratieformulier 2016

Ik wens U veel plezier bij deze nieuwe activiteit, en we verwelkomen P. Berkelaar dan ook hartelijk ! De ABO voor ouderen ( 50 + rulez ! )

De volgende Koersbal vindt plaats op 17 februari 2016 vanaf 13.30 tot 16.00 uur !

 

 

Advertenties

5 gedachten over “Nieuw ! Koersbal van ABO in Buurthuis”

Een reactie is gratis en gewenst !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.