Hallo Allemaal

We hebben op donderdag 19 mei ,weer een leuke en lekkere maaltijd .Het is nog een verrassing wat het gaat worden . Maar Jose en Marja kennende word het weer erg lekker. Er zijn al veel aanmeldingen. Wilt U nog meedoen ? Dan snel opgeven!

In de maand juni,  zoek ik nog iemand die met ons wil koken. Als je het leuk vind tenminste (wij helpen je natuurlijk allemaal) Voor de mensen die zich al hebben opgegeven, is het niet nodig te reageren

met vriendelijke groet   

Nel de Wol 

De kookclub, elke 3e donderdag van de maand doet de kookclub weer een duit in het zakje. Leuke thema’s, lekkere gerechten, maar ook gezelligheid is troef. Voor de kosten hoeft U het niet te laten ! Leren van elkaar, maar ook technieken en bijzondere gerechtjes maken, voor alle gelegenheden ! Doet U ook mee ?

Onze recept voorbereidster Chanti en anderen delen met U de recepten, hierdoor kunt U ook iets speciaals op tafel zetten ! Proberen ?

Op Donderdag 19 mei 2016 zijn we er weer, we koken in de ochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur, overschotten van het gekookte kunt U na de maaltijd tegen betaling meenemen. Zorgt U dan wel zelf voor lekdichte verpakkingmaterialen ?

Meer informatie, betreffende thema’s en kosten, opgeven bij : ? Nel de Wolf: Tel: 0181 – 316633