“Fijn je te zien” Spellen-groep “Orange Dwarf”


22 november 2017

“Orange Dwarf” spellen groep

Buurtkamer “Ons Midden”, Bremstraat 3

19.00-23.00 uur

kosten :vrijwillige bijdrage

25 november 2017

“Orange Dwarf” spellen groep

Cultuurhuis Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106

12.00 tot 16.00 uur

kosten: gratis

Op woensdag avond is er weer een spellen avond bij buurtkamer “Ons Midden” en zaterdag middag bij Cultuurhuis in Hellevoetsluis.

Spelgroep “Orange Dwarf” is een club voor liefhebbers van bordspellen. Wij organiseren regelmatig de spellen avonden in Hellevoetsluis. Onze eerstvolgende spellen avond en een spellen middag houden we op 22 en 25 november 2017.

Wij bestaan inmiddels meer dan 2,5 jaar. Onze spellen avonden worden steeds drukker en gezelliger, maar iedereen is nog steeds welkom! Je kunt je eigen spellen meebrengen of aanschuiven bij een spel dat uit onze spellen collectie komt. We leggen nieuwe spelers graag spellen uit. Dus laat dat je niet weerhouden.

We spelen een breed scala aan spellen. Rummikub en Monopoly kent natuurlijk iedereen, maar er zijn nog zoveel originelere en uitdagender spellen. Van eenvoudige en korte kaartspellen tot ingewikkelde en lange spellen, kortom voor elk wat wils.

Tijdens deze avonden kan je daar kennis mee maken!

Je kan zelfs meerdere spellen spelen tijdens deze avonden, er is genoeg gelegenheid om van alles te proberen!

Neem gerust je vrienden mee, maar wees ook niet bang om alleen te komen. Dit is juist een plek waar je elkaar, tijdens het spelen van bordspellen, in een ontspannen en ongedwongen sfeer kan leren kennen. En denk niet dat bordspellen alleen voor kinderen zijn! Er zijn tegenwoordig heel veel spellen die juist voor volwassen mensen ontwikkeld zijn.

Ben jij ook gek op het spelen van een bordspel of wil je weten hoe leuk dit kan zijn? Je bent van harte welkom om mee te maken hoe gezellig een bordspellen avond bij “Orange Dwarf” is.

Meer info ? orangedwarfgames@gmail.com, tel.nr. 06-46.34.02.96. Het is trouwens niet noodzakelijk om je van te voren aan te melden, je kunt ook op de avond zelf zomaar aanschuiven.

( noot voor redactie, bijlage foto in bericht. Gelieve deze rechtenvrije foto te gebruiken ipv eigen materiaal. )

Fijn je te zien” is er niet alleen voor ouderen, de jongeren mogen natuurlijk ook van de partij zijn. Daarom gaat jongeren werkgroep “Connect’ van start. De oudere jongeren worden vergeten, uit beeld gehouden. Er is veel eenzaamheid achter het beeldscherm. Ontmoeten is er alleen bij op openbare plekken zoals het winkelcentrum, parkeerplaatsen en bij U in de wijk.

Hechte vriendenclubjes die aan de vooravond staan deel te nemen aan het maatschappelijke leven, maar nu nog even niet. De randvoorwaarden zijn namelijk niet in orde, contacten met het andere geslacht nog niet gelegd. Wel zijn er rommelbaantjes die nauwelijks wat opleveren. Een gezin stichten ? Ook hier onwetendheid en onbereikbaarheid. Daar gaan we iets aan doen !

Jeugd van 18 – 35 jaar bij elkaar brengen door ook voor hen activiteiten te organiseren ! In eerste instantie maandelijks van 20.00 uur tot 23.00 uur op een nader te bepalen locatie. Met als rode draad: ontmoeting ! Sneldate voor vrijgezellen, ( alle genders) aangevuld met stand up comedians, discussie en muziek. Even lekker lounchen en dan op naar de plaatselijke horeca met de verworven date.

Advertenties

Een reactie is gratis en gewenst !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.