lelyOp donderdag 22 augustus 2019 start de st “Witte Lelie” wekelijks met een uitdeelpunt voor agrarische producten en brood.

Verkrijgbaar zijn: aubergines, komkommers, paprika’s en brood. Gekozen is om geen registratie toe te passen of inkomenstoetsen.

De goederen worden aangeleverd in bulk en behoeven geen koeling of speciale behandelingen. Iedereen die deze producten nodig heeft en wil ophalen is welkom! Tevens is het mogelijk om lang houdbare producten te ruilen of in te leveren voor herverdeling.

Producten die niet voor consumptie geschikt zijn zullen worden vernietigd. Het is de bedoeling dat producten die overblijven ook kunnen worden meegenomen tijden openingstijden van het buurtcentrum. Het doel is tweeledig, verspilling van producten tegengaan en armoede bestrijden! De personen / groepen op Facebook hebben een te klein bereik om mensen goed te bereiken. Nu is gekozen voor een systeem om ca. 4000 personen te bedienen die het nodig hebben. ( Bron: RTL armoede monitor).

a.s donderdag 22 augustus 2019 vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur bent u welkom bij Buurtcentrum “De Apollo”, Apollo 25, 3225 TB Hellevoetsluis. Geen registratie! Wel zelf tassen meenemen. Wel wordt toegezien op een eerlijke verdeling. Reserveren niet mogelijk! Meer informatie? st. “De Witte Lelie” tel: 06-22 96 31 19 of 06-30 43 62 50. Of per email buurthuis.de.kooistee@gmail.com / jwv-bosman@hotmail.com