De maand december is bij uitstek de meest gezellige maand van het jaar. Sinterklaas en de kerst zijn wel de trekkers. Toch zijn er mensen die deze maand het liefst willen overslaan. Echtscheiding en herinneringen aan de overleden partner maken het onmogelijk de vreugde te delen. Dan maar met een glas melk en boterham pindakaas voor de buis en met tranen in de ogen kijken naar kerst shows waar het pracht en praal is.

Particuliere vrijwilligers zijn u niet vergeten en plannen voor de maand december diverse alternatieven waar u terecht kunt. Een kerst diner nieuwe stijl wordt geopperd door het Linux Kennis Computer Centrum. Wokken met doorlopende filmvoorstelling, een klaverjas toernooi en pop up amateur stand up comedian. Een karaoke toernooi . Natuurlijk dient er wel animo voor te zijn en een prijskaartje wat te doen is. Vervoer is ook noodzakelijk. Om ergens te komen is de fiets en auto noodzakelijk. Wel zijn er tuk tuks, echter gezien de weersomstandigheden in Nederland is een tijdelijke vervoerspool met personenwagen en taxi noodzakelijk.

Lijkt het u leuk om mee te doen met deze activiteiten, of uw diensten aan te bieden, zoekt u dan contact met Dhr W.H. Landmeter van het LKCC, bereikbaar per email: linuxkcc@gmail.com of tel: 0181-750714. Dan wordt de december maand weer als vanouds. Gezellie voor iedereen!