Veranderingen, daar houd ik niet van, het maakt iets gecompliceerder en het overvalt. Zoals de man denkt, we doen dat wel even!

Helaas, ook hier zijn veranderen en dat vergt uitleg, maar ondertussen terug naar de schoolbanken. De man, die ik eerst aanhaalde van we doen het even, gaat aan de slag en laat de gebruiksaanwijzing voor wat hij is. In dit geval zijn de veranderingen erg groot en jawel de eerste vastloper! Waar is de gebruiksaanwijzing? Wat betekenen al die termen? Blokken ipv een overzichtsstaatje, waar is het vertrouwde gebleven. Ik doe klik en oh, is dat het? Maar dan is het van waar stond dat nu ook alweer? Een puzzel, maar wel een zonder logica!

U leest het goed, we gaan een website maken om iemand uit de brand te helpen. En als u denkt dat het moeilijk is? Ja dat is nu moeilijk! Als teamleider van het Linux Kennis Centrum geef ik doorgaans de informatie in Jip en Janneke taal, en schrijf mijn stukjes volgens een vast protocol. categorieën, pagina’s selecteren, een afbeelding, locatie en paf het www is wederom gevuld. Nu ben ik even met een experiment bezig, want de oude vertrouwde editor is niet meer en dien over te gaan op nieuw, wat mijn protocol geheel doorhaalt. Dus ziet u veranderingen, dan is dat bedoeld en onbedoeld. Doch de opdrachten die we krijgen voor het bouwen van websites gaan gewoon door, en ik zal trachten mijn bevindingen gewoon over te dragen, zoals dat altijd gebeurd bij onze groep. Het vertraagd alleen even, maar dan heb je ook wat en we blijven gratis werken, maar niet voor niets, alles voor die glimlach!

Dr.Snuggles