Het gebeurd weer! Een Facebookpagina kan heel nuttig zijn en is hobbymatig heel geschikt om een bepaalde boodschap uit te dragen. Familie, kennissen worden bereikt en de vrienden van de vrienden van deze groep ook. dat is een goed ding. Maar er zijn beperkingen en als je daar tegenaan loopt als Facebook gebruiker dan zal je de beurs dienen te trekken. Want Facebook is sociale media en behoort tot de groep analytics en commercie. Daarbij is Facebook een Amerikaans bedrijf met een miljardenwinst. Over de gehele wereld zichtbaar en in gebruik.

Toch is er een levensgrote beperking, Ze werken met filters waarbij de boodschap van een individu niet altijd zichtbaar wordt voor een doelgroep. Tevens zijn de uitingen niet zichtbaar op het wereld wijde web, en privacy is voor veel mensen belangrijk. Hieruit volgt dat er geen 100% dekking is want je geeft je privacy op voor commerciële doeleinden, wat mensen weerhoud om een Facebook-account te openen en te gebruiken.

Bepaalde gebruikers zien dit ook in en willen hun initiatief ruimer onder de aandacht brengen met een maximum aan opbrengst en een minimum aan inspanning. Dan komt een website in beeld. Helaas zijn er veel aanbieders waarbij het gezegde ” Door de Bomen het Bos niet meer zien” zeker van toepassing is. Tarieven van € 200,– tot € 25000,– euro per jaar zijn dan een behoorlijke rem en zeer ontmoedigend. Gelukkig is dit voorwerk al gedaan al u hier terecht komt. Want ons motto is: Waar een wil is, is een (gratis) weg! En we helpen elkaar want dat is sociaal!.

Daarom ga ik u een vraag stellen waarmee u een persoon met een groot hart, steunt zonder dat het u moeite kost. Iedereen kan hier zijn zegje doen dmv een reactie onder dit bericht, maar de informatiepoll zal leidend zijn in een te maken beslissing. Doet U mee? 

We gaan een website bouwen voor een Facebook groep genaamd:

Vermiste en gevonden dieren Rockanje e.o

Nu is bovenstaande naam niet geschikt om zo op het WWW te zetten, een domein en dergelijk wordt dan te groot en de titel is niet pakkend. Daarom is een oproep gedaan om  een naam te verzinnen voor deze website die de inhoud en lading dekt. Inmiddels zijn er in deze groep een groot aantal suggesties gedaan en er zijn een aantal namen die zeer geschikt zijn geopperd. Nu willen we van u graag weten welke naam u zou aanklikken om “zaken” met dit initiatief te doen. De naam met de meeste stemmen zal het waarschijnlijk gaan worden. Opmerkingen kunt u kwijt in de reacties onder dit bericht.

Dan nu de informatieronde, (valsspelen is uitgeschakeld, 1 stem per bezoeker)