U heeft waarschijnlijk wel gehoord over de Corona maatregelen en de bijbehorende twisten tussen voor en tegenstanders.

We zitten op Voorne-Putten in een zg luw gebied en hebben weinig met de grote stad. Helaas zijn die maatregelen ook voor ons van toepassing wat leidt tot verwarring en heel veel angst.  De doelgroep bestaat uit fijnjetezieners en eenzame ouderen. Maar laten we de jongeren nu eens niet vergeten, hun bloei wordt in de knop gesmoord, het sociale leven wordt stilgelegd. Dit is ingrijpend en de computer/telefoon/tablet zijn hulpmiddelen die het echte sociale werk niet kunnen vervangen!

Daarom zijn we nog steeds bezig oplossingen te verzinnen om communicatie via deze media goed te laten verlopen en we merken dat hier belangstelling voor is. Het Linux Kennis Computer centrum is niet alleen een vraagbaak gebleken, We reiken oplossingen aan en maken ontmoetingen en mogelijk.

Ons principe? Tweerichtings-verkeer! Luisteren en met een oplossing komen voor die het nodig hebben, daar hoort een drankje bij ( alcoholvrij). En laat het nu niet altijd over pc gebruik gaan!

Nu start de week van de ontmoeting, 1 t/m 8 oktober, en wat blijkt? We zijn helemaal vergeten in de publicatie van fijnjetezien. Dat is niet fijn, want wij vinden het fijn u te zien!

We zijn op de dinsdagen en woensdagen aanwezig van 1300-1700 uur. Waar? Op de Apollo 25, 3225 TB te Hellevoetsluis. maar ook privé tackelen we problemen en bieden we een luisterend oor. U belt dan met 0181-750714 en maakt een afspraakje. u kunt dan ook terecht voor vragen, kleine reparaties of daadwerkelijke hulp. 

Tevens kan er hulp op afstand geboden worden, raadpleeg dan de Cloud van het LKCC voor hulpsoftware Een virus? Hulp op afstand? Voor software oplossingen klik hier! 

Voor degene die ons willen ontmoeten, zo maar, ook dit is mogelijk, want corona staat niet in de weg als u redelijk en logisch denkt.

De buurtkamer Apollo draait weer al is het beperkt, maar gezelligheid en ontmoeting staat voorop, de koffie / thee is bruin en wordt gezet door het ingehuurde initiatief “KoffieLeutje” Spoedig gaan we het initiatief  “Het Griffeltje” faciliteren, een huiswerkgroep voor scholieren voorgezet onderwijs. De “Tinnen Soldaat” , modelbouw en strategospel War Hammer. En als het even kan, faciliteren we ook de tijdelijke schilderclub van de Apollo, die op de vrijdag weer de deuren gaat openen.

We doen meer… en niet alleen die saaie computer, we zijn er voor de mens met praktische oplossingen en dat geheel belangeloos!

Dus wilt u een lezing geven? We hebben groot scherm en informaticamiddelen. Een kopie of printje maken? Ook dat kan!  Vanaf onze computers of middels onze kopiermachine. En we zijn flexibel en ook mobiel, informeer naar de mogelijkheden!

team leider Linux Kennis Computer Centrum

Wim landmeter