Vele hindernissen verder zit er eindelijk schot in de oprichting van onze stichting. Half januari als alle formaliteiten en hobbels genomen zijn beginnen we met opleiden informatica specialisten met eigen specialiteit, van bezoek aan huis voor alle systemen tot het uitleveren van systemen voor instellingen, en natuurlijk bijstand voor de digibeet.

Want u denkt wel dat u het internet beheerst, maar dat blijkt in de praktijk nogal tegen te vallen. Wij hanteren de regel: mensen zijn niet DOM, maar onwetend. De digitale snelweg dient wel opnieuw geasfalteerd te worden, en dat doen we niet met goede voornemens, maar met daadkracht en fysieke aanwezigheid.

Helaas gooit onze 1e man, de minister president de boel weer op slot en dan blijkt wat kennis van het internet waard is. op afstand shoppen, beeldbellen en vergaderen voor beroepsbevolking. mensen die het even niet meer weten vallen terug op de ouderwetse verbindings-middelen.

Natuurlijk zijn wij analoog bereikbaar voor calamiteiten, u weet het wel In de buurtkamer Apollo 25, 3225 TB Hellevoetsluis. En komt u voor die gesloten deur en u heeft ons nodig, dan zijn we bereikbaar. In het informatie centrum hangen de telefoonnummer(s) waar u direct contact kan maken zodat Uw probleem of vraag kan worden opgelost. 

Aanstaande dinsdag 15 december 2020 van 1300-1700 uur is het team aanwezig op bovenstaand adres. Echter de maatregelen zijn niet mals en mocht u willen komen, belt u ons dan even voor aanmelding? 

Ons nr is: 06-28.92.72.99. Maar schriftelijk kunt u ons ook bereiken! Email: linuxkcc@gmail.com

Desalniettemin wens ik u een storingsvrije verbinding en alle kennis die nodig is om deze lockdown goed door te komen. Een prettige kerst en een fijn oud en nieuw! Dus heeft u een probleem schroom niet om te bellen. Hulp op afstand is mogelijk, maar voor de fysieke ondersteuning zien we elkaar weer terug half januari, bij leven en welzijn

Teamleider st. Linux Kennis Computer centrum

Wim Landmeter / alias Dr.Snuggles van Urubin