Ja ik ben die dr. Snuggles van Urubin.nl

En Ik wil jullie even laten weten dat ik de mening van jullie allen respecteer, maar ondertussen mij blauw erger aan al die meningen die geuit worden over de corona maatregelen.

We zijn toch niet gek? Denk je eens even in dat iemand aan je gezin komt? Dat wil je niet! En je vrijheid?

Dan vraag ik, welke vrijheid? In de jaren 70-80 was er een populaire kinderserie, genaamd Peppie en Kokkie. Slapstickachtig en gericht op brainwashing. De hoofdmoot, Peppie en Kokkie centjes VERDIENEN!.

En is er iets veranderd? nee hoor, je vrijheid is CENTJES VERDIENEN. Je betaald voor onderwijs, afval ophalen en nog veel meer aan de staat , dat heet belasting! Die bedraagt 68%. Daar krijg je voor terug dat je afval verdwijnt, je iets leert van een vak om die centjes te verdienen en nog veel meer. We doen dat samen en nog meer. Regels om een fijne samenleving te hebben. Dat heet wetboek, maar dat wetboek is gebaseerd op de grondwet, algemene leefregels hoe ons land in elkaar zit.

Die grondwet zijn niet strafbare leefregels, en dat is uitgediept in wetten en regelgeving voor , burgers, ambtenaren en natuurlijk de strafbare dingetjes, Dan krijg je situaties zoals: je mag alles zeggen behalve: beledigen, smaad, leugens. maar jouw waarheid is niet de mijne. Daar gaat het om!

Ik mag het met je oneens zijn, en daar praten we dan over, dat heet discussie. Over feiten kun je discuzeuren, echter dat veranderd niets aan feiten, die staan namelijk vast. Dit is niet hetzelfde als regels.

Daarom beste kijkbuiskindertjes, nu TFT / OLED kindertjes. Accepteer maar dat er regels bestaan en dat niet iedereen deze leuk vindt. Discussie gaan oeverloos en uitzichtloos door en nu blijkt dat je gewone leventje ook nog doorgaat. gehinderd door die beperkingen. Ik snap dat wel, maar ik ondervind hetzelfde op een ander vlak.

Ik persoonlijk zit al meer dan 10 jaar binnen, een soort van quarantaine maar dan sociaal. Ik zie graag mensen, ga graag gesprekken met ze aan, want ik heb kennis die niemand anders heeft. Die draag ik zelf graag over zodat niemand meer iets meer hoeft te leren dan noodzakelijk.

Leven en laten leven, en bedenk het kan nog veel erger, maar die persoonlijke omgeving is het allerbelangrijkst voor U en u alleen. Ikzelf heb meelij met u als er anderen de dupe van zijn en zal dan ook de helpende hand toesteken met al mijn beschikbare kennis. Een ander doet dat ook, en daarna is het klaar. Puin ruimen en weer doorgaan!

Kortom, de rest van de wereld heeft het slechter dan U en samen lossen we het op. Hoe? We praten gewoon weer over de noodzakelijke dingen en kijken naar onszelf!

Dr.Snuggles