Buurtcentra Hellevoetsluis

Het plezier van vrijwilligheid!

Spellengroep “Orange Dwarf”

Spelgroep “Orange Dwarf” is een club voor liefhebbers van bordspellen. Wij organiseren regelmatig de spellen avonden in Hellevoetsluis.

We leggen nieuwe spelers graag spellen uit. Dus laat dat je niet weerhouden. We spelen een breed scala aan spellen. Rummikub en Monopoly kent natuurlijk iedereen, maar er zijn nog zoveel originelere en uitdagender spellen. Van eenvoudige en korte kaartspellen tot ingewikkelde en lange spellen, kortom voor elk wat wils.

Tijdens deze avonden kan je daar kennis mee maken!

Neem gerust je vrienden mee, maar wees ook niet bang om alleen te komen. Dit is juist een plek waar je elkaar, tijdens het spelen van bordspellen, in een ontspannen en ongedwongen sfeer kan leren kennen. En denk niet dat bordspellen alleen voor kinderen zijn! Er zijn tegenwoordig heel veel spellen die juist voor volwassen mensen ontwikkeld zijn.

Ben jij ook verzot op het spelen van een bordspel of wil je weten hoe leuk dit kan zijn? Je bent van harte welkom om mee te maken hoe gezellig een bordspellen avond bij “Orange Dwarf” is.

Adres: Buurtkamer “Ons Midden”, Bremstraat 3, 3222 XA Hellevoetsluis

Tijdstip: vrijdag avond van 19.00 tot 23.00

Toegang: € 2,–

Voor informatie kunt u terecht bij orangedwarfgames@gmail.com, tel.nr. 06-46340296. Het is niet noodzakelijk om van te voren aan te melden. Je kunt ook op de avond zelf zomaar aanschuiven.

Zien wat er gebeurd op een avond? Bekijk het filmpje!

%d bloggers liken dit: